DOMOV     PAKETI     CENIK     KLINIKA     KONTAKT

KLINIKA

V današnjih časih si večina ljudi ne zna predstavljati življenja brez računalnikov, tako v zasebnem, kot tudi na poslovnem področju. Zavedamo se, kako je pomembno, da nam za kar najmanj denarja služijo kar se da najbolje in čim dlje. A kaj ko se računalniki neprestano kvarijo, postajajo vse počasnejši in nas spravljajo ob živce. Servisi so vedno bili tako dragi in dolgotrajni, nakup novega računalnika pa nikakor ni prišel v poštev.

Kot fizične osebe smo večkrat tudi sami bili žrtev zavajanj, površno odpravljenih napak, na popravljen računalnik smo čakali celo večnost, za nameček pa na koncu dobili visok račun z nesprejemljivimi stroški. Zato smo se odločili odpreti računalniški servis, kjer bo čas popravila od enega, do največ 7 dni, z daleč najnižjimi cenami in garantirano kakovostnim popravilom.

Ustanovili smo podjetje z imenom Računalniška klinika, kjer vsakemu računalniku nudimo maksimalno pozornost, poskrbimo za brezhibno delovanje programske in strojne opreme, pri tem pa stranke vedno sproti obveščamo o postopku odprave napak, saj nam vaše zadovoljstvo predstavlja uspeh!

Računalniška klinika se nahaja v centru Ljubljane. Naše storitve nudimo tako na domu kot tudi manjšim in srednje velikim podjetjem po vsej Sloveniji.

Za vse opravljene storitve, svojim strankam vedno nudimo tudi garancijo! V primeru, da napake ni možno odpraviti, vam zaračunamo le pregled vašega računalnika!

Racunalniska Klinika

DOMOV
PAKETI
CENIK
KLINIKA
KONTAKT

NOVICE

Nov SCAM na obzorju.
Četrtek. 06. september

Danes lahko ostanete brez interneta
Torek. 10. julij

Vas je računalnik pustil na cedilu?
Petek. 06. julij

Vam službeni računalnik melje in melje?
Četrtek. 31. maj

PODJETJE

RAČUNALNIŠKA KLINIKA
Kotnikova ulica 6a,
1000 Ljubljana

URADNE URE:
ponedeljek-petek:
09.00 - 17.00
sobota & nedelja:
zaprto oz. po dogovoru

KONTAKT

t. 040 190 195

t. 051 369 585
e.
[email protected]
w.
www.racunalniska-klinika.si